Αργός μάγειρας ECG PH6520

 

Αργό μαγείρεμα με το σκεύος PH6520

Η ECG παρουσιάζει μια πολυαναμενόμενη καινοτομία, το σκεύος αργού μαγειρέματος. Αυτή η μέθοδος χαρακτηρίζεται από μεγάλους χρόνους μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, οπότε αποκαλείται απλά «αργό μαγείρεμα». Το κύριο πλεονέκτημα του αργού μαγειρέματος είναι ότι τα τρόφιμα διατηρούν το άρωμα και τη γεύση τους. Χάρη σε αυτήν την προσέγγιση, οι γεύσεις των μυρωδικών και των μπαχαρικών θα είναι πιο έντονες, ενώ το κρέας πιο μαλακό. Ένα άλλο αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι ότι το πιάτο που μαγειρεύεται πρακτικά δεν μπορεί να καεί. Το αργό μαγείρεμα σε ένα σκεύος με εσωτερικό κεραμικό σκεύος εγγυάται τέλεια και ομοιόμορφη θερμική επεξεργασία ολόκληρων τεμαχίων κρέατος και πουλερικών, όπως πάπια, χήνα και άλλα. Μια άλλη δημοφιλής προσέγγιση είναι η «όλα σε ένα», όπου ολόκληρο το γεύμα μαγειρεύεται μαζί, εξοικονομώντας τον χρόνο που απαιτεί η προετοιμασία του φαγητού.

 Η παρασκευή νόστιμων γευμάτων είναι απίστευτα απλή. Η θερμοκρασία λειτουργίας μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα από τον πίνακα ελέγχου – υψηλή, χαμηλή ή χλιαρή. Μπορείτε επίσης  να ορίσετε τον χρόνο μαγειρέματος. Η προκαθορισμένη επιλογή είναι το 12ωρο μαγείρεμα, μετά από το οποίο το σκεύος Slow Cooker μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση διατήρησης του φαγητού ζεστού για 6 ώρες. Πατώντας ένα κουμπί, μπορείτε να προγραμματίσετε τον δικό σας χρόνο μαγειρέματος, από 30 λεπτά έως 12 ώρες, σε βήματα των 30 λεπτών.

Μετά, προσθέστε απλώς τα απαραίτητα συστατικά και τελειώσατε. Το εσωτερικό κεραμικό σκεύος θερμαίνεται ομοιόμορφα και κατανέμει τέλεια τη θερμοκρασία γύρω από το φαγητό που μαγειρεύεται. Το κεραμικό σκεύος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά για γκρατινάρισμα και ψήσιμο στον φούρνο, καθώς και για το σερβίρισμα του φαγητού στο τραπέζι απευθείας από αυτό. Σας ευχόμαστε καλή όρεξη!