Γνωρίστε την ECG

    

Η ECG είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία και τον Ιούνιο, έγιναν μεγαλειώδη εγκαίνια του καινούργιου της εκθεσιακού χώρου, στα κεντρικά γραφεία της K + B Progres, στην πόλη Klicany. Tο γεγονός, παρακολούθησαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, μεσαία στελέχη και ανώτεροι διευθυντές 

H ECG , συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο στο να εδραιώσει το όνομά της ανάμεσα σε αυτών των εταιρειών που ασχολούνται με τις οικιακές συσκευές, όχι μόνο ανάμεσα στους πελάτες, αλλά και στους συνεργάτες της. Έτσι, ενισχύει τη θέση της στην αγορά οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Πολύ μεγάλη σημασία δίνεται στην παρουσίαση των προϊόντων. Αυτό, ετοίμασε το δρόμο για τη διοργάνωση των εγκαινίων του εκθεσιακού χώρου, τον Ιούνιο, στην έδρα των γραφείων της K+B Progres.

Όλα τα μέλη της διεύθυνσης, καθώς και οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, παρακολούθησαν την εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στις 20 Ιουνίου 2017. Στην εκδήλωση, επίσης παρεβρέθησαν συνάδελφοί μας, από τα κεντρικά γραφεία μας στη Γερμανία, στην πόλη Cham. Στη συνάντηση, δεν συζητήθηκαν μόνο νέα της εταιρείας, αλλά επίσης προϊόντα για επερχόμενα προϊόντα. οι ανώτεροι διευθυντές της εταιρείας, προετοίμασαν εξαιρετικές παρουσιάσεις προϊόντων μας και επιβεβαίωσαν, ότι το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας είναι έντονο και δυνητικά έχει τη δυνατότητα να γίνει ελκυστικό για πολλούς χρήστες.

Αναρίθμητα προϊόντα, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο, στα κεντρικά γραφεία στην πόλη Klicany. Ο μοντέρνος εκθεσιακός χώρος, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους συνεργάτες μας, τους αγοραστές, τους υπεύθυνους προϊόντων και τους αντιπροσώπους πωλήσεων. Φτάνει στα επίπεδα εκθεσιακών χώρων μεγάλων παγκόσμιων εταιρειών, και σε αυτό συνιστούν η γενική ιδέα σχεδιασμού του, τον εξοπλισμό και την διάταξή του. Οι συνεργάτες μας, μπορούν να βρουν εδώ, μία ευρεία συλλογή των προϊόντων μας. Μπορούν να δουν την πλήρη συλλογή προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει βραστήρες, ραδιόφωνα/ξυπνητήρια, φούρνους μικροκυμάτων, αρτοπαρασκευαστές, καθώς, και τις ιδιαίτερα δημοφιλή πολυλειτουργικές χύτρες.

Επίσης, εκτίθενται, επιλεγμένα προϊόντα από τη σειρά “μεγάλα λευκά είδη”, όπου περιλαμβάνουν πλυντήρια πιάτων, μαγειρικές εστίες, αλλά και μικρότερα ψυγεία και μίνι μπαρ. Κάθε συνεργάτης, μπορεί να επισκεφτεί και να γνωρίσει τις συλλογές προϊόντων μας. Μέλη της ομάδας ECG, θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία τους σχετική με τα προϊόντα και θα τους επιδείξουν, πως λειτουργούν τα προϊόντα.

Ο καινούργιος εκθεσιακός χώρος, αποτελεί τον τέλειο χώρο για συνεδριάσεις και εκπαιδευτικές συνεδρίες. Αυτό το όραμα, εκπληρώθηκε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα, είναι μία αξιόλογη αίθουσα για την επίδειξη όλης της σειράς των προϊόντων, αλλά και για τη γνωριμία με ανθρώπους.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο, κατεβάστε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, οδηγίες χρήσης και Prospectus εδω!