Εταιρία

  Γνωρίστε μας                                                                                                    

   Η εταιρία Ι. & Κ. ΖΕΥΚΙΛΗΣ Ι.Κ.Ε (Zesticon) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση,
η οποία άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου από τις αρχές του 1995.

Από την αρχή του επιτυχημένου αυτού κύκλου της εταιρίας, το βασικό στοιχείο εμπορευμάτων ήταν οι ηλεκτρικές οικιακές συσκευές / μικροσυσκευές / τηλεφωνία.
Όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξε και θα συνεχίσει να υπάρχει η αναζήτηση νέων, πρωτοποριακών προϊόντων, τα οποία είναι σημαντικά για το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Με αυτό το μοτίβο, και πρωταρχικό ρόλο την ποιότητα, η εταιρία Ι. & Κ. ΖΕΥΚΙΛΗΣ Ι.Κ.Ε., κατάφερε να χτίσει το δικό της brand “Nexus” με προϊόντα όπως αφυγραντήρες, ανεμιστήρες, σόμπες και άλλα.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί, πως η Ι. & Κ. ΖΕΥΚΙΛΗΣ Ι.Κ.Ε είναι ο wholesale dealer της Philips για την Ελληνική αγορά, πράγμα που κάνει το πρόσωπό της περισσότερο αξιόπιστο & έμπιστο προς τους πελάτες της.
Πλέον, παράλληλα με το δικό της brand, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Τσέχικου brand “ECG” και διαθέτει τα κομψά προϊόντα του, στην Ελληνική αγορά.
Το brand ECG αποτελείται από ποιοτικά προϊόντα οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης, δελεαστικές τιμές και μία άψογη παρουσία στον χώρο του εμπορίου, μιας και οι προδιαγραφές κατασκευής τους είναι Γερμανικές.
Σας καλωσορίζουμε στον χώρο του Zesticon. Αν είστε επαγγελματίας και σας ενδιαφέρει το χονδρεμπόριο, τότε σίγουρα είστε στο κατάλληλο μέρος.
Γιατί Ζευκιλής, σημαίνει ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας 

 
    Ι. & Κ. ΖΕΥΚΙΛΗΣ Ι.Κ.Ε.
    ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 3 (είσοδος από Αριστογείτονος 19)
    ΤΚ 17671 - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
    τηλ. 2109586566   
    Fax. 2109586567